Spengler: en kursus virksomhed med speciale indenfor human resource.


Indehaver Eva Spengler:

Med baggrund som sygeplejerske, rygestop instruktør og med International træner licens i bagagen udbydes til idrætsklubber, eliteidrætsudøvere samt erhvervs virksomheder følgende kurser:


Rygestop kurser:

Bliv helt røgfri. Hvordan? Læs mere på næste side.


Mentaltrænings kurser:

For såvel den enkelte udøver, instruktør, som for holdet, klubben, eller andre med behov for at forbedre sin præstation. Læs mere på de næste sider.


Coaching:
Med erfaringer fra Verdensmesterskab, Europamesterskaber og adskillige World Cups, udbydes på højt niveau, for såvel sportsfolk som personer fra erhvervslivet med behov for en coach, professionel coaching.

Personaleudvikling samt leder- og teambuilding kurser.
Vi tilbyder specielt individuelt tilrettelagte kurser - om det ønskes kan vi arrangere kurserne i udlandet og under krævende forhold. For eksempel bjergbestigning på Himalaya eller "Sirius ekspedition" på Grønland. Kom med opgaven og vi tilrettelægger programmet i fællesskab.

Det bedste vil være at kontakte os for et uforpligtende tilbud eller konsulentbesøg.

 

Introduktion

Om migVed mit arbejde som sygeplejerske, underviser, coach og træner på internationalt niveau, har jeg uddybet min viden om de psykologiske faktorer, der medvirker til at øge de menneskelige ressourcer, hvilket gør det muligt, gennem de kurser jeg udbyder, at opnå givne mål.


Kurserne er resultatskabende. Der arbejdes med moderne præstationsteknikker, der tager udgangspunkt i individuelle ønsker.

Freelance undervisere kan tilknyttes efter de enkelte kursers behov.

Kontakt   

Eva Spengler   

Søvangen 45   

2635 Ishøj   

40616429

43546429

Spengler@email.dk